Blijf gezond met de Voedings suplementen van Balans Studio

Bij Balans studio verkopen wij voedingssuplementen, eiwitshakes en een kookboek van RainPharma. Zij bedenken en maken producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Deze producten zijn te koop bij Balans Studio Tilburg. Heb je interesse in deze producten, of wil je meer informatie? Wij beantwoorden graag al jullie vragen.

Smart Nutricion Project

Het Smart Nutrition Project is een slim programma van RainPharma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en slanker in je vel zit. Het is jouw ondersteuning naar gezonde leefgewoontes op lange termijn. Het voedingsprogramma is rijk en gevarieerd. In no time voel je je fitter, lichter en straal je! Alles wat je nodig hebt, vind je in deze Smart Nutrition Box.  Gezonde eiwitten en supplementen ter ondersteuning van extra vetverbranding en energie, gecombineerd met gezonde voeding.

NIEUW! voor maar 163,-

Voedingssuplementen

Bij Balans Studio Tilburg verkopen we de voedingssuplementen van RainPharma. Deze supplementen zijn ideaal om een gebalanceerd voedingspatroon aan te vullen en een optimale gezondheid te bevorderen. Ter ondersteuning van je immuniteit, om je meer energie te geven, je concentratie te verbeteren of voor een kwalitatieve nachtrust. Heb je een vraag? Wij geven je graag meer uitleg over de upllementen van RainPharma.

Eiwitshakes

Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. Onze shakes kan je om heel wat redenen inzetten. We hebben eiwitten nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid. Het is belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. Shakes kunnen daarbij een handig hulpmiddeltje zijn. De RainPharma shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling. We gebruiken enkel de meest zuivere eiwitten en onze shakes bevatten geen gluten of caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. Je vindt ze bovendien in een brede waaier aan smaakjes, van neutraal tot zoet, lichtzuur of bitter.

Kookboek Mooi

Bij Balans studio verkopen wij het gloednieuwe kookboek MOOI. Hierin vind je een vijftigtal recepten voor lekkere gerechten en verrassende drankjes waar iedereen van kan genieten. Wat dacht je van baba ganoush met zadencrackers bij het aperitief, een mocktail van framboos, rozemarijn en citroengras? Om vervolgens te genieten van een luxueus hoofdgerecht van witloof met sint-jacobsvrucht en waterkers.

Begin jij ook al te watertanden? Ontdek deze en zoveel andere recepten in MOOI, het RainPharma kookboek. 

Nu voor maar €24,95  

Maak kennis met RainPharma

Bent u geïntereseerd in de voedingssuplementen, eiwitshakes of het kookboek van RainPharma? Of wilt u meer informatie over deze producten? Kom langs bij Balans Studio Tilburg of neem contact op via onderstaand formulier en wij helpen je graag verder.

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?