Snel en gezond afvallen met de Balans Studio Voedings Afslankkuur

Check 1

Gegarandeerd beter in je vel!

Check 1

Programma van 10 weken afslankkuur

Check 1

3 Consulten gediplomeerd voeding en lifestyle coach

Check 1

Meten en wegen

Check 1

Plan op maat

Check 1

10 Weekmenu’s

Check 1

Online motivatie

Check 1

Vergoed vanuit de zorgverzekering*

Wil jij snel nog afvallen voor de zomervakantie? Dan is de Balans Studio Voedings Afslankkuur wellicht iets voor jou!

Bij ons draait afvallen niet alleen om het snel verliezen van gewicht, maar ook om het opbouwen van een gezonde levensstijl die blijvende resultaten oplevert. Hiervoor hebben wij nu de perfecte afslankkuur van 10 weken met gegarandeerd resultaat! Deze afslankkuur bevat 3 consulten van een gediplomeerd voeding en lifestyle coach. Inclusief meten en wegen, plan op maat, weekmenu’s en online motivatie om je te helpen je doelen te bereiken. De consulten worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

Mega actie!

Vergoed vanuit de zorgverzekering*

Voedingsadvies

De afslankkuur biedt 3 persoonlijke consulten aan met een gediplomeerde voeding- en lifestyle coach. Deze coach zal je voorzien van voedingsadvies op maat en je adviseren over levensstijlveranderingen. Het programma begint met een startconsult, waarbij een op maat gemaakt plan inclusief 10 weekmenu’s wordt samengesteld. Vervolgens is er een evaluatieconsult en ten slotte een eindconsult. Dit programma heeft een duur van 10 weken waarbij je online wordt gemotiveerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je niet alleen snel gewicht verliest, maar ook op de lange termijn een gezonde levensstijl kunt behouden.
 
3 Voedingsconsulten van een gediplomeerd voeding en lifestyle coach + meten en wegen + plan op maat + weekmenu’s + online motivatie
 

Nu voor maar €99,- (Vergoed vanuit de zorgverzekering*)

Vergoeding BGN consulenten

Vergoed vanuit de zorgverzekering

De consulten worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of je hier recht op hebt? Dit kunnen we samen bekijken in het gratis intakegesprek

Voordelen van Afslankkuur

Check 1

Snel afslanken

Check 1

Gezonder eten

Check 1

Deskundig voedingscoach advies

Check 1

Plan op maat

Check 1

Weekmenu’s

Check 1

Verlies van centimeters

Check 1

Online motivatie

Check 1

Gegarandeerd resultaat!
EMS bodytec apparatuur

Maak kennis met de Afslankkuur met een gratis intakegesprek

Wil jij snel afvallen voor de zomer en er graag achter komen of de voedings afslankkuur wat voor je is? Vraag dan hieronder makkelijk een intakegesprek aan. Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te spreken en een intakegesprek in te plannen.

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?