Actie t/m 31 maart! €100 korting op de 10-rittenkaarten Infraroodtraining

Infrarood Training


Prijslijst Balans Studio

Trainen met infrarood, in een warmtecabine? Hoe werkt dat precies? Infraroodlampen zorgen ervoor dat je tijdens je training tot wel 5 keer zoveel calorieën kunt verbranden dan tijdens een normale training. Tijdens het programma zorgt het infrarood licht namelijk voor een verhoging van je lichaamstemperatuur. Je zou kunnen zeggen dat infrarood training wel 5x zo effectief is ten opzichte van een normale training. Dit zorgt er dus voor dat je sneller gewicht en centimeters kunt verliezen. Daarnaast verbetert het je doorbloeding en je algehele gezondheid. 

Kies jij voor de ligfiets of een crosstrainer? Je neemt namelijk op één van deze twee apparaten plaats in de infraroodcabine, welke ook wel een warmtecabine wordt genoemd. Een van onze opgeleide trainers past het programma aan op jouw conditie en gezondheidstoestand. Daarnaast is infraroodtraining perfect te combineren met EMS Bodytec training

Benieuwd of infraroodtraining bij jou past? Plan dan snel een gratis kennismakingsgesprek en een proefles infraroodtraining in.


Kennismaken met infraroodtraining

Bowflex maxtrainer

Met deze intensieve HIIT training (high intensity interval training) afgesteld op jouw lichaam, verbrand je in 14 minuten 1000 kcal. Aan deze training voegen wij 2 InfraWalls met hightech infrarood technologie toe en brengen we je full body workout naar een nog hoger niveau.
Infrarood bowflex training

Cycle trainer (ligfiets)

Deze nieuwe lijn is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Is dubbel 32 weerstandsniveau’s die de geleverde wattage weergeven. Voor iedereen toegankelijk.
Infrarood ligfiets

Cocon TFM cabine

Het gebruik van infraroodstraling zoals in de COCON TFM warmte cabine 2 a 3 x per week toont een duidelijke vermindering van de omvang in centimeters op de heupen, benen en buik met zichtbaar resultaat naar enkele weken.

cocon-tfm-infrarood

Start 2022 fit en gezond!

Combineer EMS training met infrarood voor optimale spieropbouw, vetverbranding, uithoudingsvermogen en kracht!

Een training duurt 30 minuten onder begeleiding van een personal coach en afgestemd op uw doelen en lichaam.

Voor optimaal resultaat op het gebied van gezond leven en afslanken bieden wij u een samenwerking aan met Food en Mood voeding en lifestyle coaching. Deze coaching wordt vergoed door een aanvullende zorg verkering


Maak een afspraak

Contacteer ons

Voordelen van Infrarood Training

Check 1

Spectaculair afslanken 

Check 1

Bevordert vetverbranding

Check 1

Versterkt het immuun systeem

Check 1

Verhoogt de stofwisseling

Check 1

Verbetert de nachtrust

Check 1

Verlies van centimeters

Check 1

Vermindert pijnklachten

Check 1

Perfecte combinatie met EMS training
EMS bodytec apparatuur

Maak kennis met infraroodtraining

Wil jij er graag achter komen of infraroodtraining wat voor je is? Vraag dan hieronder makkelijk een proefles aan. Proeflessen van Balansstudio gaan altijd gepaard met een vrijblijvend adviesgesprek. Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te spreken of voor een vrijblijvend kennisgesprek.

Wist je trouwens dat infraroodtraining en EMS training prima op elkaar aansluiten. In onderstaand contactformulier is het mogelijk om meerder opties aan te vinken. Mocht je benieuwd zijn naar beide trainingen vul ze dan gerust allebei in.