Maak kennis met infraroodtraining

Wil jij er graag achter komen of infraroodtraining wat voor je is? Vraag dan hieronder makkelijk een proefles aan. Proeflessen van Balansstudio gaan altijd gepaard met een vrijblijvend adviesgesprek. Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te spreken of voor een vrijblijvend kennisgesprek.

Nu tijdelijk een week gratis voor nieuwe klanten!

Waarom Warmtecabine/ Infrarood Training?

infraroodtraining warmtecabine

Infrarood Training in het kort

Check 1

Spectaculair afslanken 

Check 1

Bevordert vetverbranding

Check 1

Versterkt het immuun systeem

Check 1

Verhoogt de stofwisseling

Check 1

Verbetert de nachtrust

Check 1

Verlies van centimeters

Check 1

Vermindert pijnklachten

Check 1

Perfecte combinatie met EMS training

Wat is Warmtecabine/ Infrarood Training?

Trainen met infrarood, in een warmtecabine? Hoe werkt dat precies? Infraroodlampen zorgen ervoor dat je tijdens je training meer calorieën kunt verbranden dan tijdens een normale training. Tijdens het programma zorgt het infrarood licht namelijk voor een verhoging van je lichaamstemperatuur. Hierdoor verwijden je bloedvaten, wat de bloedcirculatie verbetert. Dit betekent dat zuurstof en voedingsstoffen efficiënter door je lichaam worden vervoerd, waardoor je hart gezonder ook blijft. 

Regelmatige warmtecabine training kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten. Infrarood/ warmtecabine sporten zorgt er dus voor dat je sneller gewicht en centimeters kunt verliezen. Daarnaast verbetert het je doorbloeding en je algehele gezondheid. 

Kies jij voor de ligfiets of een crosstrainer? Je neemt namelijk op één van deze twee apparaten plaats in de warmtecabine. Een van onze opgeleide trainers past het programma aan op jouw conditie en gezondheidstoestand.


Benieuwd of infraroodtraining bij jou past? Plan dan snel een gratis kennismakingsgesprek en een proefles infraroodtraining in.

Bowflex maxtrainer

Met deze intensieve HIIT training (high intensity interval training) afgesteld op jouw lichaam, verbrand je in 14 minuten 1000 kcal. Aan deze training voegen wij 2 InfraWalls met hightech infrarood technologie toe en brengen we je full body workout naar een nog hoger niveau.
Infrarood bowflex training

Cycle trainer (ligfiets)

Deze nieuwe lijn is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Is dubbel 32 weerstandsniveau’s die de geleverde wattage weergeven. Voor iedereen toegankelijk.
Infrarood ligfiets

Cocon TFM cabine

Het gebruik van infraroodstraling zoals in de COCON TFM warmte cabine 2 a 3 x per week toont een duidelijke vermindering van de omvang in centimeters op de heupen, benen en buik met zichtbaar resultaat naar enkele weken.

thumbnail_CE589AFB-F1F8-4BB2-9565-60EB5CB92522

Ontdek de 5 grote voordelen van sporten in een warmtecabine!

1. Verbeterde Circulatie en Hartgezondheid:

Door de warmte in de cabine verwijden je bloedvaten, wat de bloedcirculatie verbetert. Dit betekent dat zuurstof en voedingsstoffen efficiënter door je lichaam worden vervoerd, waardoor je hart gezonder blijft. Regelmatige warmtecabine training kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten.

2. Versnelde Gewichtsverlies en Vetverbranding:

De warmte in de cabine zorgt ervoor dat je lichaam harder moet werken om af te koelen, waardoor je metabolisme wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een verhoogde vetverbranding, wat op zijn beurt kan leiden tot gewichtsverlies en een slanker lichaam. Bovendien zorgt de intensiteit van de training ervoor dat je in korte tijd meer calorieën verbrandt dan bij traditionele workouts.

3. Ontgifting en Huidverjonging:

Zweten is een natuurlijke manier van het lichaam om gifstoffen te verwijderen. In een warmtecabine zweet je meer dan bij gewone inspanning, wat een diepgaande ontgifting bevordert. Dit helpt niet alleen om je lichaam te zuiveren, maar heeft ook voordelen voor je huid. Door het verwijderen van toxines krijgt je huid een gezondere en stralende uitstraling.

4. Spierontspanning en Verlichting van Pijn:

De warmte in de cabine helpt de spieren te ontspannen en bevordert de flexibiliteit. Als je last hebt van spierpijn, gewrichtspijn of spanning, kan warmtecabine training verlichting bieden. Het bevordert ook de genezing van blessures door een betere doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de beschadigde weefsels.

5. Stressvermindering en Verbeterd Welzijn:

Tijdens warmtecabine training komen endorfines vrij, de zogenaamde “gelukshormonen”. Deze stofjes verminderen stress en bevorderen een positieve gemoedstoestand. Na een sessie voel je je verfrist, ontspannen en vol energie.

Infrarood Warmtecabine Training combineren

Combineer EMS training met infrarood voor optimale spieropbouw, vetverbranding, uithoudingsvermogen en kracht!

Een training duurt 30 minuten onder begeleiding van een personal coach en afgestemd op uw doelen en lichaam.

Voor optimaal resultaat op het gebied van gezond leven en afslanken bieden wij u een samenwerking aan met Food en Mood voeding en lifestyle coaching. Deze coaching wordt vergoed door een aanvullende zorg verkering

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?