Gezond afslanken Food & Mood by Nancy
Gezonde voeding - fruit
Gezonde eten en keuzes maken

Afslanken

Eet jezelf gezond, slank en gelukkig 

Een gezonde eter leeft beter.
Stop met diëten en ga gezonder eten en leven.

Wil je afvallen, beter presteren op je werk, meer halen uit sportieve prestaties of gewoon meer energie voor dagelijkse dingen? Dan is een voedingscoach wellicht iets voor jou!

Suikervrij, Koolhydraatvrij, vetvrij, 500 kcal per dag dieet. Ik heb ze allemaal voorbij zien komen in de praktijk. Maar hoe kan je nu echt succesvol afvallen en gezond leven.

Veel van mijn klanten melden zich bij Food en Mood omdat ze het echt niet meer weten. 

Als voedingscoach krijg ik dagelijks de vraag…mag ik nog wel brood..? Is lactose echt zo slecht, krijg ik lekkende darmen van gluten…? Is vlees nog wel gezond? Wat vind jij van Vegan Food, Roomboter of halvarine? En zo kan ik er nog wel even doorgaan.

Wat is er nu nog echt gezond, lees in de media, wat gisteren nog ten strengste verboden was, is vandaag een gezonde keuze.

Dit is de reden waarom veel mensen graag kiezen voor een voedingsrichting, dat voelt veilig, je weet dan wat wel en niet mag…ik geloof niet dat 1 richting alles bevat wat een mens nodig heeft, want we zijn een individu. Iedereen is anders, daarom combiner ik als voedingscoach diverse voedingsadviezen en bekijk ik samen met mijn cliënten wat bij hun past. Het creëren van een gezonde levenswijze afgestemd op je beroep, gezinssituatie en sport. Het houden van balans. En een portie zelf kennis is erg belangrijk. Luisteren naar je eigen lichaam en ontdek wat voor jou werkt.

Een dieet heeft altijd een begin datum en een eind, het creëren van een gezonde levensstijl die bij je past is blijvend.

Het gaat er niet om wat je niet mag, het gaat erom wat wel kan! Creativiteit en discipline, we hebben het allemaal! Maar in de praktijk is dit moeilijk, heel erg moeilijk! 

Daarom werken wij met ACT training. Act heeft de belangrijkste boodschap Accepteer wat je niet kunt veranderen en verbind je met dingen doen die je leven verrijken. 

Act helpt je hierbij door vaardigheden aan te leren, waardoor je beter in staat bent om met negatieve gevoelens en gedachten om te gaan. Zodat deze minder impact hebben op je leven en eetgedrag. Hoe bewuster je bent van de dingen die je doet, hoe beter je n staat bent om keuzes te maken en te leven naar wat je “echt” belangrijk vindt. 

Kortom, iedereen verdient een gezond en gelukkig leven! 

WIL JE WETEN WAT IK VOOR JOU KAN DOEN?
MAAK GRATIS EEN AFSPRAAK EN IK ZET JOUW COACHINGSTRAJECT VRIJBLIJVEND UITEEN.

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?