Snel en gezond afvallen met de Balans Studio Afslankkuur

Bij ons draait afvallen niet alleen om het snel verliezen van gewicht, maar ook om het opbouwen van een gezonde levensstijl die blijvende resultaten oplevert. Hiervoor hebben wij nu de perfecte afslankkuur met gegarandeerd resultaat! Deze afslankkuur bevat een combinatie van effectieve infraroodtrainingen, deskundig voedingscoach advies, een uitgebreid E-book en heerlijke weekmenu’s om je te helpen uw doelen te bereiken.

 

10 Infrarood trainingen + 3 Consulten voedingscoach + E-book + Weekmenu’s

Van 349,- nu voor 299,-

Infraroodtraining

In deze afslankkuur zitten 10 infrarood trainingen. Maar wat is een infrarood training? Infrarood training is het sporten in een warmtecabine. De infraroodlampen verhogen tijdens de training je lichaamstemperatuur. Hierdoor kan je tot wel vijf keer zoveel calorieën verbranden dan tijdens een normale training. Dit maakt infrarood training vijf keer effectiever, wat leidt tot sneller gewichtsverlies en vetverbranding. Bovendien verbetert het de doorbloeding en de algehele gezondheid. 
 
Je kunt tijdens deze infraroodtraining kiezen voor een ligfiets of een crosstrainer. Deze zijn geplaatst in een infraroodcabine, ook wel een warmtecabine genoemd. Onze opgeleide trainers passen het programma aan op jouw conditie en gezondheidstoestand. Zo zorgen we ervoor dat je veilig en effectief kunt trainen. 

Voedingsadvies

De afslankkuur biedt ook 3 persoonlijke consulten aan met een voedingscoach. Deze voedingscoach zal je voedingsadvies op maat geven en je adviseren over levensstijlveranderingen. Daarnaast krijg je toegang tot een waardevol E-book boordevol informatie en verschillende weekmenu’s om je te helpen bij het opstellen van een goed voedingsschema dat bij jou past. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen snel gewicht verliest, maar ook een gezonde levensstijl kunt behouden op de lange termijn. 

Voordelen van Afslankkuur

Check 1

Snel afslanken 

Check 1

Gezonder eten

Check 1

Deskundig voedingscoach advies

Check 1

E-book met veel informatie

Check 1

Weekmenu’s

Check 1

Verlies van centimeters

Check 1

Perfecte combinatie 

Check 1

Gegarandeerd resultaat!
EMS bodytec apparatuur

Maak kennis met de Afslankkuur

Wil jij er graag achter komen of de afslankkuur wat voor je is? Vraag dan hieronder makkelijk een vrijblijvende intake aan. Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te spreken of een vrijblijvend kennisgesprek in te plannen.

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?