Transformeer jouw lichaam en levensstijl in 5 weken

Hoe werkt het?

Een unieke en complete aanpak

Veel mensen proberen verschillende manieren om gewicht te verliezen. Vaak zonder succes, en als het wel werkt, zijn de resultaten maar van korte duur. Dit gebeurt omdat de meeste plannen geen complete oplossing bieden.

Bij Balans Studio hebben wij een programma gemaakt dat rekening houdt met alle obstakels die je tegen komt op weg naar jouw doel. Hierdoor verlies je niet alleen snel gewicht, maar bouw je ook een gezonde levensstijl op die blijvende resultaten oplevert.

Plan een kennismaking

Wil jij er achter komen of dit wat voor jou is? Vraag dan hieronder makkelijk een vrijblijvende intake aan. 

Nu tijdelijk voor nieuwe leden: Probeer Balans Studio een hele week gratis uit.

infraroodtraining warmtecabine

Wat is infraroodtraining?

In deze afslankkuur zitten 10 infrarood trainingen. Infrarood training is het sporten in een warmtecabine. De infraroodlampen verhogen tijdens de training je lichaamstemperatuur. Hierdoor kan je meer calorieën verbranden dan tijdens een normale training. Het leidt dus tot sneller gewichtsverlies en vetverbranding. Bovendien verbetert infraroodtraining de doorbloeding, je slaap, en versterkt het je immuunsysteem.

 

Onze opgeleide trainers passen het programma aan op jouw conditie en gezondheidstoestand. Zo zorgen we ervoor dat je veilig en effectief kunt trainen.

Gezond ontbijt

Voedingsadvies

De afslankkuur biedt ook 3 persoonlijke consulten aan met een voedingscoach. Deze voedingscoach zal je voedingsadvies op maat geven en je adviseren over levensstijlveranderingen. Daarnaast krijg je toegang tot een waardevol E-book boordevol informatie en verschillende weekmenu’s om je te helpen bij het opstellen van een goed voedingsschema dat bij jou past. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen snel gewicht verliest, maar ook een gezonde levensstijl kunt behouden op de lange termijn.

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?