Snel afvallen

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht, waarvan bijna 15% kampt met ernstig overgewicht. Afvallen, het speelt een rol in het leven van vele mensen. Sommige mensen vinden afvallen niet nodig, andere vallen elk jaar wel twee keer af om vervolgens weer aan te komen. Elke week weer starten er in Nederland weer mensen met afvallen. Vaak hebben ze daar ook geen geduld voor en willen ze snel afvallen. Het gevaarlijke daaraan is dat er allerlei bedrijven inspelen op deze behoefte door je allerlei uiteenlopende gezondheidsproducten aan te smeren die je zouden moeten helpen om snel af te vallen. Echter, uiteindelijk is een gezond leefpatroon, met voldoende slaap en beweging, het belangrijkste. Sporten zorgt voor een gezond lijf en een gezond hoofd. Wil je sneller resultaat behalen? Dan kun je natuurlijk met bepaalde hulpmiddelen werken. 

Infrarood training

Infraroodwarmte kan helpen bij het afvallen. Afvallen is gemakkelijker door het gebruik van een infraroodcabine omdat de warmtepenetratie van infraroodcabines groter is dan die van traditionele sauna’s. Hierdoor is een infraroodcabine effectiever dan een traditionele sauna bij het afvallen. Daarnaast helpt het ontzettend dat de infraroodcabine de bloedsomloop stimuleert. Door te sporten in een infraroodcabine kun je dus sneller afvallen, dan wanneer je op de regulier manier gaat sporten. 

Infrarood bowflex training

EMS Bodytec training

EMS training is een geweldige tool om snel af te vallen. EMS training is een vorm van trainen die de vetverbranding snel op gang brengt. Hierdoor val je snel af, terwijl je spierpercentage omhoog gaat. Na het trainen ervaar je spierpijn, maar ook in die fase blijft je lichaam vet afbreken en spieren opbouwen. Sporten door middel van EMS training zorgt er uiteindelijk het afvallen sneller resultaat oplevert.

EMS training

Afvallen onder begeleiding van Balans Studio

Sporten bij Balans Studio doe jij wanneer het jou uitkomt. Trainingen kun je bij Balans Studio inplannen in een daarvoor ontwikkelde app. Wanneer je een training boekt, wordt je vervolgens bij binnenlopen begeleid door een personal trainer. Deze vertelt je hoe je het beste kunt sporten en houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke doelen. Stel je wilt snel afvallen, dan zal jouw personal trainer jouw trainingsschema daarop aanpassen. Daarnaast biedt deze personal trainer jou begeleiding bij voeding en lifestyle. Het implementeren van een gezondere lifestyle heeft vaak afvallen en het verminderen van mentale klachten als gevolg. Natuurlijk ga je je ook lichamelijk elke week fitter voelen wanneer je weer gaat sporten. Om je ook op dat vlak optimaal te begeleiden, hebben we bij Balans Studio zowel een fysio, als een chiropractor, in huis. 

Beginnen met afvallen en sporten

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?