Maak kennis met ozon/ infrarood therapie

Wil jij er graag achter komen of ozon/ infrarood therapie wat voor je is? Vraag dan hieronder makkelijk een proefsessie aan. Proefsessie van Balansstudio gaan altijd gepaard met een vrijblijvend adviesgesprek. Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te spreken of voor een vrijblijvend kennisgesprek.

Nu tijdelijk een week gratis voor nieuwe klanten!

Waarom Ozon/ Infrarood Therapie?

Ozon/ infrarood Therapie in het kort

Check 1

Verhoogd metabolisme en vetverbranding 

Check 1

Bevordert centimeters verlies

Check 1

Verzachten van spier- en gewrichtspijnen

Check 1

Pure ontspanning voor een betere nachtrust

Check 1

Detox effect

Check 1

Verzachtend effect en verhoogde elasticiteit van de huid

Check 1

Vermoeidheid

Check 1

Sportblessures

Check 1

Jicht en reuma

Check 1

Bevordert herstel spieren na EMS bodytec training

Wat is Ozon/ Infrarood Therapie?

Ozon/infrarood therapie is een innovatieve behandelmethode waarbij je traint in een speciale warmtecabine met infraroodstraling en ozon. De infraroodlampen zorgen ervoor dat je lichaam opwarmt, wat de bloedsomloop stimuleert en het metabolisme versnelt. Hierdoor verbrand je efficiënter calorieën en kun je sneller centimeters verliezen. Het ozon component helpt je immuunsysteem te versterken en bevordert de zuurstoftoevoer naar de cellen, wat je energieniveau en algehele gezondheid ten goede komt.

Deze therapie is ideaal voor mensen die hun fysieke conditie willen verbeteren, beter willen slapen, of herstellen van fysieke inspanningen. Daarnaast biedt het verlichting bij spier- en gewrichtspijn en helpt het bij het ontgiften van je lichaam. De combinatie van infrarood en ozon maakt deze behandeling effectief voor zowel gewichtsverlies als algeheel welzijn.

De therapie biedt niet alleen fysieke voordelen, maar draagt ook bij aan mentale ontspanning. De diepe warmte van de infraroodstraling zorgt voor volledige ontspanning van spieren en vermindert stressniveaus. Dit maakt de therapie bijzonder geschikt voor mensen met een drukke levensstijl of die last hebben van slaapstoornissen. Door de combinatie van lichamelijke inspanning en ontspanning, wordt het herstelproces van het lichaam versneld en verbetert het algehele welzijn op zowel fysiek als mentaal vlak. Het is een effectieve manier om je gezondheid te optimaliseren, zonder dat het een zware belasting vormt voor je lichaam.

Benieuwd of infraroodtraining bij jou past? Plan dan snel een gratis kennismakingsgesprek en een proefles ozon/infrarood therapie in.

Bowflex maxtrainer

Met deze intensieve HIIT training (high intensity interval training) afgesteld op jouw lichaam, verbrand je in 14 minuten 1000 kcal. Aan deze training voegen wij 2 InfraWalls met hightech infrarood technologie toe en brengen we je full body workout naar een nog hoger niveau.

Cycle trainer (ligfiets)

Deze nieuwe lijn is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Is dubbel 32 weerstandsniveau’s die de geleverde wattage weergeven. Voor iedereen toegankelijk.

Cocon TFM cabine

Het gebruik van infraroodstraling zoals in de COCON TFM warmte cabine 2 a 3 x per week toont een duidelijke vermindering van de omvang in centimeters op de heupen, benen en buik met zichtbaar resultaat naar enkele weken.

Ontdek de 5 grote voordelen van een ozon/infrarood therapie sessie

1. Diepe ontspanning en stressvermindering:

De warmte van infraroodstraling ontspant spieren en kalmeert het zenuwstelsel, wat helpt om stress en spanning te verlichten.

2. Verlichting van spier- en gewrichtspijn:

Infraroodtherapie dringt diep door in het lichaam en kan helpen bij het verminderen van pijn en ontstekingen in spieren en gewrichten.

3. Verbetert de  huidelasticiteit:

Ozontherapie stimuleert de aanmaak van collageen, wat bijdraagt aan een stevigere en gezondere huid.

4. Stimuleert het immuunsysteem:

De combinatie van ozon en infrarood verhoogt de zuurstofcirculatie, wat het immuunsysteem kan versterken en helpt bij het ontgiften van het lichaam.

5. Boost in energieniveau en welzijn:

De verbeterde zuurstofopname en circulatie zorgen voor een verhoogd energieniveau en een algemeen gevoel van welzijn na de sessies.

Ozon/ Infrarood Therapie combineren

Combineer EMS training met infrarood voor optimale spieropbouw, vetverbranding, uithoudingsvermogen en kracht!

Een training duurt 30 minuten onder begeleiding van een personal coach en afgestemd op uw doelen en lichaam.

Voor optimaal resultaat op het gebied van gezond leven en afslanken bieden wij u een samenwerking aan met Food en Mood voeding en lifestyle coaching. Deze coaching wordt vergoed door een aanvullende zorg verkering

Open chat
Neem contact op!
Scan de code
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?